معرفی انواع باتری های صنعتی؟|+توضیح آنها

بهترین باتری های صنعتی کدامند؟

باتری های صنعتی دسته بندی بزرگی از باتری ها هستند که شامل نمونه های زیاد و مختلفی در بازار های امروزی هستن اما به طور کلی دسته بندی های اافتاده در آنها به چند دسته بندی خاص و پرمصرف تقسیم بندی می شود که در ادامه به معرفی تمامی آنها می پردازیم.

برای اینکه باتری های صنعتی را به خوبی درک کنید و بدانید که نیازتان با کدام یک از آنها برطرف می شود بهتر است که تمامی موارد را درنظر بگیرید تا بتوانید به آن موردی که برطرف کننده نیاز شما در کسب و کارتان است دست یابید. درواقع باید بدانید به چه کارایی و با چه توانمندی و قدرتی نیاز دارید.

انواع باتری های صنعتی؟

1. باتری‌های سرب-اسید (Lead-Acid):

یکی از پرکاربردترین باتری ها که در دسته بندی باتری های صنعتی قرار می گیرند این باتری ها هستند. این باتری های سرب اسیدی نیازمند نگهداری زیادی هستند و با آب مقطر می توانید آنها را شارژ کنید و برای مدت موردنیاز خودتان استفاده کنید. معمولا این باتری ها در نیروگاه ها و خودروهای سنگین استفاده می شود زیرا دارای قدرت بالایی در این زمینه می باشد.

2. باتری‌های لیتیوم-یون (Lithium-Ion):

این باتری ها را شاید نسبت به نمونه های قبلی بیشتر دیده باشید؛ درواقع باتری های لیتیوم یون بر روی خودروهای مختلفی اعم از برقی وجود دارند و سیستم برق رسانی را به خوبی انجام می دهند. به این دلیل این باتری ها خیلی خوب و پرمصرف هستند که دارای وزن سبک تر، عمر طولانی بالاتر و کارآمدی بیشتری را از نظر عمر طولانی داشتنش به ما می دهند. اما این باتری ها نسبت به باتری های سرب اسیدی دارای هزینه هیا بیشتری هستند.

3. باتری‌های نیکل-کادمیوم (Ni-Cd):

یکی از صنعتی ترین باتری ها یقینا همین نمونه است! این باتری در دماهای خیلی بالا و یا خیلی پایین بدون هیچگونه آسیبی کار می کند و همانند یک غول بزرگ در برابر اکثر مشکلات زیست محیطی دوام می آورد و طاقت پذیری خودش را در اکثر زمینه ها نشان می دهد. این باتری معمولا در تشکیلات نظامی، هواپیماها، قطارها و ... استفاده می شود و یکی از دلایل انتخابشان نسبت به این باتری، همین سخت بودنش است که مجذوب این دسته بندی خاص شده است.

4. باتری‌های نیکل-هیدرید فلز (Ni-MH):

این باتری یکی دیگر از انواع باتری های صنعتی است که از نیکس و مواد افزودنی خاصی که دیگر باتری ها داشتند، در این مورد هم به کار رفته است اما به صورت بهینه تری این امر صورت گرفته. این باتری ها معمولا در انواع تجهیزات برقی کارایی دارند و در خودروهایی همچون هیبریدی می توان از آنها  استفاده لازم را به عمل آورد.

5. باتری‌های سدیم-گوگرد (NaS):

این باتری هم به دلیل مواد تشکیل دهنده ای که دارد می تواند در دماهای بسیار بالا تحمل خاصی را دارا باشد و یکی از مناسب ترین باتری ها برای ذخیره انرژی است که در نیروگاه های کاربردهای زیادی دارد.

6. باتری‌های جریان (Flow Batteries):

مناسب برای سیستم‌های ذخیره‌سازی انرژی در مقیاس وسیع می باشد و دارای عمریطولانی است که انتخاب این باتری را در این زمینه امکان پذیرتر کرده است. دراقع این باتری با داشتن عمر مطلوب و شارژ شدن سریع، نمونه اب مناسب برای مقیاس های وسیعی می باشد و می تواند به خوبی نیروی خودش را در همه ای مجموعه پخش کند. البته لازم به ذکر است که علاوه بر زود شارژ شدنه این باتری، زود هم خالی می شود و نسبت به سای باتر های صنعتی خیلی نگهداری بالایی را ندارد.

7. باتری‌های سوختی (Fuel Cells):

تولید انرژی این باتری از واکنش شیمیایی هیدروژن و اکسیژن بدست می آید و می تواند نیاز کارگاه های کوچک صنعتی را پاسخ بدد. با اینکه مقدار زیادی از محیط را نمی تواند ساپورت کند اما درواقع می تواند مجموه ی استاندارد به خودش را به خوبی پاسخگویی کند و نیاز مخاطبانش را برطرف کنید. این باتری ها معمولا در سیستم‌های حمل‌ونقل و نیروگاه‌های کوچک کاربرد ویژه ای دارند.

:انتخاب نوع باتری صنعتی به عوامل زیر بستگی دارد

1-(نوع کاربری(سبک و سنگین

2-میزان طول عمر آنها

3-شرایط محیطی و دمایی

4-هزینه های متفاوت نگهداری در هرکدام

:نتیجه نهایی

درنهایت این را بدانید برای اینکه بتوانید به بهترین نوع از باتری های صنعتی دست پیدا کنید می توانید بنا بر نیازتان در مجموعه وکسب و کارتان و خواندن این مقاله، مناسب ترین گزینه را انتخاب کنید و از شرکت های صنعتی برتری همچون پلاتین ایران این باتری های صنعتی را در انواع و اقسام و قیمت های مختلفی تهیه و از استفاده ی آن لذت ببرید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “معرفی انواع باتری های صنعتی؟|+توضیح آنها”

Leave a Reply

Gravatar